Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
SEO

Het belang van online zichtbaarheid

wat is een PR bureau

Online zichtbaarheid is in onze hedendaagse essentieel voor elke organisatie dat wil groeien en concurrerend wil blijven. Als de online zichtbaarheid van je bedrijf goed is, dan is het voor potentiële klanten en bestaande klanten makkelijker, wanneer zij informatie, producten of diensten die relevant zijn voor jou bedrijf willen zoeken. In deze blog geven we nog meer redenen waarom dit zo belangrijk is!

Het geeft de klant vertrouwen

Om potentiële klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden is een goede online vindbaarheid essentieel. Het vergroot de kans op websiteverkeer, wat kan leiden tot meer leads en een hogere verkoop. Daarnaast straalt een professionele online aanwezigheid vertrouwen uit, terwijl slecht functionerende websites en social media kanalen met weinig informatie snel worden genegeerd. Verder is het consistent delen van content op social media heel erg goed manier voor het vinden van leads en contact te houden met je bestaande klanten. Als jij je eigen nagelstudio wilt beginnen kun je het beste promoten via social media

PR bureau

Je hebt te term waarschijnlijk al heel vaak gehoord, maar wat is een PR bureau nu precies? Een PR bureau is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het onderhouden van relaties tussen organisaties en hun klanten. Maar wat doet een PR bureau dan? PR bureaus bieden diensten aan zoals, het onderhouden van media relaties, het managen van klantrelaties  en het creëren van online evenementen en campagnes. Hun doelstellingen zijn het opbouwen van merkbekendheid, verbeteren van online zichtbaarheid en het verbeteren van de reputatie.

SEO

Het is ook heel erg van belang dat jou website bij Google goed bovenaan staat. Dit straalt al meteen professionaliteit en betrouwbaarheid uit naar de klant. Een andere belangrijke reden waarom je ze hoog mogelijk moet staan is, omdat naar schatting 75% van de bezoekers niet doorklikt naar de tweede pagina. Ook al heb je een fantastische website die snel werkt en heel erg duidelijk is, maar die op de tweede pagina staat wordt bijna niet gevonden. Verder blijkt ook dat 18,2% van de bezoekers op de eerst gerankte website klikt, dus bovenaan staan geeft je al een enorm voordeel ten opzichte van de concurrentie. Search engine optimization (SEO) is een hele goede manier om hoger terecht te komen bij bepaalde zoekwoorden.

Vond je dit artikel interessant? Lees dan zeker even het artikel over de voordelen wanneer je aan zee woont.

Author

Karel Bosma

Ik ben Karel Bosma, een 44-jarige techneut met een passie voor nerdy zaken. Met mijn unieke kijk op de wereld heb ik bijna 20 jaar als IT-medewerker op een school in Arnhem gewerkt. Mijn specialiteit ligt in het begrijpen en oplossen van complexe technische vraagstukken. Naast mijn werk geniet ik van het bouwen van websites en het beoefenen van mijn hobby's, zoals korfbal en sportvissen. Ik omarm mijn nerdy kant en ben trots op mijn vermogen om complexe technologie te doorgronden.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *