Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
News

Een mobiele app maken, dit zijn de voordelen!

marketing bureau belgië

Tegenwoordig heeft meer dan de helft van de wereldpopulatie een smartphone. Het gebruik van mobiele apps is dan ook niet meer uit ons leven weg te denken. Veel bedrijven spelen hier op in. en maken daardoor de handigste en gekste apps voor alles wat we maar kunnen bedenken. Apps kunnen ervoor zorgen dat klanten gemakkelijk hun bestellingen kunnen plaatsen, of je kunt meer mensen bereiken via je handige apps. Er zijn naast deze voordelen nog ontzettend veel voordelen van het maken van een mobiele app!

1. Een mobiele app kan meer omzet genereren

Meer omzet en meer naamsbekendheid is uiteindelijk wat alle ondernemers willen. Of je nu een café, fitnessstudio, restaurant of een ander soort bedrijf bent, het verhogen van de verkoop van jouw producten en diensten zal leiden tot het succes van je bedrijf.

Mobiele apps kunnen helpen. Uit onderzoek is gebleken dat de tijd die in de app wordt doorgebracht sterk samenhangt met de verkoop. Mensen gebruiken jouw mobiele app om in contact te komen met jouw merk en om onderzoek te doen naar aankopen. Hoe meer tijd ze hieraan besteden, hoe meer ze waarschijnlijk van jouw bedrijf zullen kopen.

Door de best mogelijke mobiele app ervaring te bieden. Ben je in de beste positie om te profiteren van het veranderende consumentengedrag.

2. Mobiele apps bieden uitstekende inzichten in je klanten

Een mobiele app kan precies worden afgestemd op de voorkeuren van jouw klant. Deze voorkeuren kunnen vervolgens worden gebruikt bij het onderzoeken van toekomstige groei. Welke app-functies hebben klanten het meest gebruikt en waar is de meeste vraag naar? Dit kun je allemaal zien dankzij de app.

Lees ook Zo gaat je telefoon langer mee

mobiele app kosten

3. Met een app kun je concurreren met grote bedrijven

Het runnen van een klein bedrijf is nooit eenvoudig. Je hebt daarvoor allemaal voordelen nodig, om te kunnen concurreren met de grote(re) bedrijven. Het hebben van een mobiele app helpt daarbij. Hierdoor kun je namelijk dezelfde ervaring bieden aan de klanten, als dus de grote(re) bedrijven doen.

4. Door een app heb je een direct marketing kanaal met je klanten

Een enorm voordeel van een mobiele app voor jouw bedrijf, is dat het een direct marketingkanaal is tussen jou en jouw klant. Dit betekent dat je eigenaar bent van het kanaal en dat er geen derde partij is die jouw communicatie of berichten beheert. Meer weten over de impact van social media op het nachtleven? Lees dan ook deze blog!

Mobiele app laten ontwikkelen

Je ziet dat het hebben van een mobiele app een aantal geweldige voordelen met zich mee brengt, het is een investering die je zeker terug gaat zien. Hoe duur het is om een app te laten maken? De mobiele app kosten zijn natuurlijk sterk afhankelijk van de functies en inhoud in de app. Om meer over de app kosten te weten te komen kun je contact opnemen met dit marketing bureau in België. Een marketing bureau in België kun je altijd in contact brengen met de juiste personen.

Vond je deze blog nou interessant? Bekijk ook zeker ook onze blog over: “Wat is een casemanager WABO?”

Author

Karel Bosma

Ik ben Karel Bosma, een 44-jarige techneut met een passie voor nerdy zaken. Met mijn unieke kijk op de wereld heb ik bijna 20 jaar als IT-medewerker op een school in Arnhem gewerkt. Mijn specialiteit ligt in het begrijpen en oplossen van complexe technische vraagstukken. Naast mijn werk geniet ik van het bouwen van websites en het beoefenen van mijn hobby's, zoals korfbal en sportvissen. Ik omarm mijn nerdy kant en ben trots op mijn vermogen om complexe technologie te doorgronden.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *